A Hack-gépes guggolás alkalmas tömegnövelésre, ha nem akarok szabadsúllyal guggolni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 17:15
2/19 A kérdező kommentje:
Mert papír vagyok.
2016. júl. 25. 17:22
3/19 anonim válasza:
Wtf??
Na mindegy nagy hulyeseg lenne kihagyni de lehet vele "helyettesiteni". Nincs egy szinten a guggolassal de ha nincs mas jo az is
4/19 A kérdező kommentje:
Utálok nagy súlyokkal dolgozni, mármint szabadsúlyokkal. Fekvenyomásnál sem merek akkora súlyt felvenni, mert félek, hogy rajtam marad. Guggolásnál hasonló a szitu, illetve nem merek bukásig edzeni, mert mindig attól tartok, hogy nem bírok majd felállni, és elborulok. :D
2016. júl. 25. 17:37
5/19 A kérdező kommentje:
És emiatt mindig halasztgatom a lábedzést.
Amúgy köszi a választ!
2016. júl. 25. 17:38
7/19 anonim válasza:
Nem kell bukasog edzeni 1-2ism-el bukas elott allj meg
9/19 Andi80018 válasza:
Nem kell akkora súlyt felpakolni, hogy rád essen, azért ez elég alap szerintem. Ha meg nem mersz nagy súllyal edzeni, akkor minek jársz le? :-) Feleslegesen töltöd ott az időt, mert nem fogsz fejlődni. Mindig a szabad súlyos edzés a legjobb, a Hack-guggolás is jó, de nem főgyakorlatnak.
10/19 Cortez70 válasza:
Guggolj szabad súllyal szerintem is. Azzal lesz fa sza a láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!