Ez lehet pánikroham?
Nem néztem meg a Kör horrorfilmet, sőt, nem is gondoltam rá. Meg semmilyen rossz filmet nem láttam.
Máskor mindig olyan jól alszom.
Most meg a tv-t is hamarabb elzártam, mint máskor, hogy aludjak, de csak forgolódtam. Csak olyan 3 óra fele azt láttam, hogy ott áll Samara, vagyis gondolom, hogy ő volt, mert pont úgy nézett ki, a haja előre lógott és csak állt ott. Aztán becsuktam a szemem, majd egy fényt láttam, mintha villanyt kapcsoltak volna, úgy nézett ki és fura hangokat hallottam, majd amikor kinyitottam a szemem, azt láttam, hogy Samara rohan felém, majd felugrodtam és az arcomba egy erős jeges érzést éreztem, meg olyan érzés volt, mintha valóban megfogott volna. Hát én úgy megijedtem, hogy tényleg azt hittem nem élem meg a reggelt.
De reggel meg teljesen nyugodtan keltem, mintha nem történt volna semmi. Pedig olyan élethű volt ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!