Szerintetek ez pánikbetegségre utal?
ismerős. bár hivatalosan nem diagnosztizáltak mert nem mentem vissza az orvoshoz de az ügyeleten azt mondták hogy pánikroham gyanús.
már jó ideje nem volt, meg lehet tanulni visszatartani úgymond. csak tudnod kell nagyon erősen magadban, hogy nem lesz semmi baj. meg kéne figyelned, hogy mik a legelső tünetek, ahogyan kezdődik az egész és már ott elfolytani a dolgot, mikor a legelső jelzések jönnek, hogy most kialakulóban van egy roham. "egyszerűen" másra kell koncentrálni, nem arra, hogy mi fog jönni ezután. és ahogy érzed, hogy jönne, közben úgy folytani el, küldeni vissza. hogy nem, nincsen semmi, semmi bajod sincsen. mikor fáradt vagyok, akkor szokott volt leginkább bekopogtatni, de meg szoktam előzni azzal, hogy iszom egy levendula vagy citromfű teát.
figyeld meg magadat, hogy mikor jönnek elő a tünetek és hogy mik a legelső figyelmeztető dolgok. próbáld ki a teát, nincs szar ízük. és próbáld elfolytani, ne engedni kitörni.
gyógyszerek nélkül is kordában tartható a dolog, amennyiben nincsenek nagyon elfajult tünetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!