16 évesen kopaszodás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt vettem észre kb. 1 éve, hogy teljesen más a hajvonalam, mint a velem egykorúakkal. A halántékom felett kétoldalt hiányzik haj, na most én ezt nem úgy vettem észre, mintha kopaszodnék, mivel soha se tapasztaltam, hogy hullana a hajam, mert más fazonú volt a hajam, mint most. De 2 évvel ezelőtti képeken lehet látni, hogy mindenhol tökéletesen meg volt a hajam. Orvosnál nem voltam még, mivel nem tudom, hogy ilyen fiatal korban létezik-e ilyen. Édesapám is megkopaszodott ott, de ő nem ilyen fiatal korban. Gondoltam rá, hogy csak genetika, de ilyen fiatal korban? Egy gyereket nem láttam, akinek ilyen lenne a haja... Nagyon frusztrál ez az egész. Valakinek volt esetleg hasonló tapasztalata? Okozhatja ezt valamilyen betegség a háttérben? Válaszokat előre is köszönöm!2019. ápr. 6. 21:51
1/2 anonim válasza:
19 voltam, mikor egy reggel marokszám szedtem a hajamat a párnámról egy reggel. A fejem teteje azóta is kopasz.
Nos már 56 vagyok, és sok mindenen keresztül mentem. Figyelj oda a táplálkozásodra, kerüld a tartósított és adalékólt élelmiszereket. Minden táplálékot rágj meg jó alaposan.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanilyen, a halántékomnál 2 oldalt nekem is hiányzik, de nem ilyen miki egeresen, hanem ilyen TheVR Pisti féle, nem tudom, hogy ez kopaszodás-e, de nekem már kb 12 éves korom óta ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!