5% minoxidil Tartalmú szereket hol tudok beszerezni? Kirkland, FOLIGAIN
Akár Kirkland Minoxidil Refill, vagy FOLIGAIN.P5.
Most neten van a drogeriaplusz. ez mennyire megbízható?
Illetve van olyan "bolt" vagy gyógyszertár ahol ezek beszerezhetők személyesen? Mert amiket én körbejártam ezeket már kivonták.
Illetve regaine oldatok vannak, de az orvosom is ezt mellőze miután nekem az árra magas, ezért ajánlotta csak a szer nevét. De márkából nem tudom melyik a jó, megbízható.
Valakinek van tapasztalata?
A drogéria plusz teljes mértékig megbízható, én is onnan rendeltem teljesen elégedett(túlon-túl elégedett) voltam a termékkel. Gyors biztonságos kiszállítás, de ebayről is beszerezheted jóval olcsóbban. Ami fontos, hogy ha egyszer bevállt és a hajad növekedédnek indult, ne hagyd abba a használatot mert utána már gyengébb lesz a hatása, ha újra használni kezded.
Ja, igen és én a Kirklandos cuccost használtam
Oké. Köszi.
Mivel a FOLIGAIN.P5 olcsóbb akkor lehet én ezt próbálnám, ha azt mondod megbízható az oldal akkor ez se lenne gondolom rosszabb. Vagy nem tudom. vagy ha olyat tudok csinálni közben hogy majd váltok márkák közt, ha a kirkland jobb "márka" lenne.
Egyébként én most fűrészpálmát szedek, és szerintem ezt is fogom közben is, ezt is javasolják.
Igazán nincs mit.
Megkérdezhetem, hogy a fűrészpálma kivonat bevállt-e neked és tapasztaltál-e javulást tőle? És milyenformán fejti ki hatását? Előre is köszi
Elmondok mindent, hogyan használtam meg ilyenek.
2017 nyarán, július végén rendeltem a drogeria+ról, kb. 2-3 hónapig nem vettem észre semmi változást, egyedül annyit(ami teljesen természetes), hogy a hajam fokozottan elkezdett hullani. Nyílván nem örültem, de ezt belekell kalkulálni. Első hónapban napi 2, aztán napi 1, majd 2 naponta 1 alkalommal használtam. Novemberben már érzékeltem némi sűrűsödést és azt, hogy megközelítőleg teljesen leállt a hajhullásom, konkrétan csak annyi hullott mint egy átlag embernek. Decemberre olyan szinten megállt a hajhullás és olyan sűrű lett(közel úgy nézett ki, mint eredetileg), hogy nem hittem a szememnek. Tapintásra és látványra is sokkalta jobb volt.
Az uccsó 2 hónapban már csak a 2naponta 1 szeri használtra voltam átállva. Aztán elfogyott január elején és majd csak áprilisban tudtam újat venni. Mondanom sem kell, hogy visszaállt addigra a hajam a régi állapotába és azóta is próbálom rendbehozni, de már nem reagál a hajam a minoxidilre sajnos😥. Szóval fontos, hogyha egyszer bevállt ne hajd abba, viszont néha egy hétre vagy pár napra szüneteltesd, különben a szervezeted immunis lesz rá a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!