Azt a fogamzásgátlót amelynél 7 napos szünet van, hogy kell szedni?
Figyelt kérdés
Ha jól értem és pl ma fogyott el az utolsó szem tablettám, 28.02.19 akkor hét nap szünetet tartok 29.-étől 4.-ig és 5.én veszem be a következő szemet?.jól értem?
Bocsi csak eddig placebósat szedtem, ott nem kellett szünetet tartani. Gyakori fejfájás miatt lett a váltás.
2019. márc. 28. 22:29
1/4 anonim válasza:
Ugyaúgy kell szedni mint a placebósat, csak az utolsó 7 napra nincs tabletta. Egy hét szünet van, tehát ha ma, csütörtökön fogyott el, akkor egy hét szünet után, jövő hét pénteken kell elkezdeni szedni az új csomaggal.
2/4 anonim válasza:
7 nap szünet van, magyarul a 8. napon kell a következő levelet kezdeni. De ha ezt sem sikerült értelmezni a tájékoztatóban leírtak alapján, akkor ez a védekezési módszer nem neked való...
3/4 A kérdező kommentje:
Csak egy levelet vettem. Nem kaptam hozzá papírt...okoska. Nem kell előre ítélkezni!!
Egyébként köszönöm.
2019. márc. 29. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!