Ez miért van? Hiába alszok nem tudom kipihenni magam!
Figyelt kérdés
Na szóval a történet a következő.Eddig iskola időben lefeküdtem este 10-11 kor majd korán 5 órakkor keltem hónapokig. Reggel kelésnél volt egy pár perces fáradtság de csak ennyi kb 10 perc után már nem is voltam fáradt. Most így a nyári szünetben lefekszek éjfél körül és egyszerűen nem bírok felkelni úgy kell kierőltetnem magamat az ágyból 8 ÓRAKOR!!! És eztán meg még órákig össze vagyok szakadva majd őszesesek a fáradtságtól fáj a fejem minden kínom van. Pedig többet alszok mint amikor korán keltem!2010. júl. 4. 11:06
1/5 anonim válasza:
Igyál sok vizet, mozogj, zöldségeket és gyümölcsöket is egyél is egyél, figyelj oda mit eszel, ne egész nap csak bent ülj, másrészről lehet pszihés oka, de persze vitamin hiány is okozhatja. A neten nézz utána, egy kifejezetten erre a problémára való jó tea is segíthet, de ha benézel a háziorvosodhoz ő is segíthet, sőt, már ha csak a gyógyszertárba elsorolod mi a helyzet gyógynövény alapú, vagy egy szimpla gyógyszert adnak rá. :) Persze ez nem fog egy varázsütésre, ölbetett kézzel javulni ;)
2/5 anonim válasza:
ezt az agyad csináljs,mert eddig tudtad, hogy iskolába kell menni és fittnek is kell lenned!most a testednek kell egy kis pihenés,mert 10-11között feküdtél és 5kor kelltél sokáig nem pihentél annyit amenyit igényel a tested!ha nem bírod, hogy sokáig alszol akkor csináld azt, hogy 5-6között ébren vagy már:)
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ma olyan hatkor megpróbáltam felkelni de egyszerűen nem bírtam végül nyolckor bírtam felkelteni magam. De inkább visszatérek a régi ötkor kelek módszerhez mert olyankor úgyis nagyon kipihent vagyok!
2010. júl. 4. 11:54
4/5 anonim válasza:
Nem ajánlom. Utolért, hogy fél évig csak 6-7 órákat aludtál. Kevés.
Most aludjál 9-10-ig és máris kipihent leszel.
5/5 A kérdező kommentje:
Most már megoldódott a problémám! Tegnap 11 kor feküdtem és ma 7 kor keltem és kb 5 percig voltam fáradt szóval csak ezt kell alkalmaznom továbbra is!
2010. júl. 5. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!