165 cm fiú vagyok 17 éves.14 éves korom óta 2 centit nöttem! Szerintetek még pár centi feljöhet rám vagy valaki volt már ilyen helyzetben? Ja amúgy nem vagyok későn érő és 64 kg vagyok.
Figyelt kérdés
Magasság2019. márc. 26. 00:07
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy marad ez a magasságom!? Szerintetek
2019. márc. 26. 00:07
2/7 anonim válasza:
Nekem 14 éves kor után semmim sem nőtt,csak a szőr.
3/7 anonim válasza:
98% hogy nem fogsz 170 centire nőni.
4/7 anonim válasza:
Nos, ez engem is érdekelne, hogy meddig nőhet az ember, ilyen korban. De én màr elmúltam 17 régen, szóval csak tàjékoztatàsképpen érdeklődöm.
5/7 anonim válasza:
Korafelnőtt, huszon 1-2 éves korig nőhet az ember, de 18 után nem érdemes nagy csodákra számítani.
Persze kivételek vannak. Anno nagy glee rajongó voltam a Kurtöt alakító akkor 18-19 éves színész szépen megnyúlt pár éven belül.
6/7 ._.Momoo._. válasza:
Nagyon kicsi az lehetősége....
7/7 anonim válasza:
Ha nem vagy későn érő, akkor az azt jelenti, hogy korán érő vagy. Márpedig a hosszú csöves csontok növekedését befolyásoló növekedési hormon (agyalapi mirigy) elválasztását a nemi mirigyek által termelt hormonok gátolják. Vagyis a korán érők többnyire alacsonyak maradnak. Annyi mindenesetre javasolható, hogy ne végezz olyan sportokat, amelyek a gerincet összenyomó erőbehatásokkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!