Véradás után lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Hétfőn véradás lesz a községben ahol lakok, szeretnék elmenni, már többször is voltam, viszont hétfőn este járok edzeni a barátnőmmel, és most nem tudom, hogy lehet-e így vért adnom, vagy inkább hagyjam ki a hétfői edzést nehogy rosszul legyek?2010. júl. 3. 20:13
1/3 anonim 

válasza:

Mikor én adtam múltkor, azt mondták, hogy ne sportoljak aznap. Ennek ellenére elmentem túrázni egyet, hát sokkal jobban kidöglöttem mint szoktam, de nagyobb bajom nem lett. Szerintem hagyd ki azt az edzést, ha nem nagyon fontos valamiért.
2/3 anonim 

válasza:

Jobb olyankor pihenni, a szervezetednek időre van szüksége, hogy megint teljes értékű legyen.
3/3 anonim válasza:
Én simán ráedzettem, mondjuk nem is egy vékony srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!