Ez a csomó mi lehet? Muszáj dokinak megmutatni?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja nőtt egy csomó a szeméremdombom mellé, pont a combhajlatba. Egyik napról a másikra került oda, fürdés közben vettem észre, és eléggé megijedtem. Kb 1 centi nagyságú, kemény és el lehet mozdítani. Az elején nem fájt, de a bugyim gumis része pont azon megy keresztül, és egy idő után elkezdett nagyon fájni, valószínűleg a nyomás miatt, azóta be is lilult. Egy hónapra rá, február elején nőtt egy másik csomó is emellé, de az inkább a combom belső felületén volt, nem a nemi szervemnél, az is ugyanilyen volt, de az azóta teljesen eltűnt. Ekkor megmutattam háziorvosnak is (gyerekdoki, 17 éves vagyok), annyit mondott, hogy figyelgessem hogy változik e. Egy kicsit változott, most is ugyanolyan lila, de most olyan a bőr felszíne a csomón, mint egy óriás pattanásnak. El van vékonyodva a bőr, puha, olyan érzés mintha ha belevágnék valamivel egy csíkban, akkor ki tudna jönni belőle valami, de simán kinyomni nem lehetne, mert nem a bőr tetején van megnagyobbodva. Azóta van hogy nagyon fáj, van hogy egyáltalán nem érzem hogy ott van. Általában vagy a bugyi, vagy a nadrág szokta nyomni, de az sem mindig, nem tudom hogy mi alapján változik. Ezen kívül húzódik is, elég hajlékony vagyok, de mostanában alig tudok lemenni spárgába, mert attól is fáj. A doki szerint attól lehet, hogy gerincsérvem van, és mivel fájt a lábam meg a hátam, elég rosszul tudtam csak járni, és a terheléstől megnagyobbodott egy nyirokcsomó. Viszont már javulok, ami a gerincemet illeti, ennél viszont nem látok semmilyen fejlődést. Jövő héten megyek vissza a gyerekdokihoz, akkor újra megkérdezem, de elég intim helyen van, én pedig nagyon szégyenlős vagyok és parázok attól, hogy esetleg nődokihoz küld. Valami ötlet vagy tanács, hogy mégis mi lehet?2019. márc. 12. 22:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem tályog, vagyis gennyel telt zárt üreg. Menj bőrgyógyászhoz. Azt fel lehet vágni és kiüríteni. Biztos, hogy nem nőgyógyászati ügy, semmi köze a nemi szerveidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!