Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két csomó van a nemi szervem...

Két csomó van a nemi szervem környékén, megijedtem? 17/L

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, kb egy hónapja vettem észre egy csomót a szeméremdombom mellett, egyik napról a másikra 'nőtt' oda. A bőröm alatt van, és könnyen lehet, hogy csak egy nyirokcsomó, de már az is eléggé rám hozta a szívbajt. Ma ugyanilyen hirtelen vettem észre egy másik csomót, az eredetitől kb 1-2 centire lejjebb, és ez már inkább a combom belső felén van. Ez egy kicsit nagyobbnak is tűnik mint a másik, ha oldalra kifordítom a bal lábam, akkor olyan, mint egy szúnyogcsípés, egyértelműen látszik hogy van ott valami. Sajnos mindkettő eléggé a hajlatban van, és a bugyim gumis része miatt elég kellemetlen érzés, van hogy éjszaka felkeltem amiatt, hogy nagyon nyilal. Nyomásra fáj mindkettő, és el lehet őket mozdítani. Nem tudom mit kezdjek velük, utálok orvoshoz járni, viszont kicsit bepánikoltam. Nyugtassatok meg, hogy valószínűleg semmi komoly, és hogy nem kell dokihoz mennem.. Kb két héttel ezelőtt voltam vérvételen, az teljesen normális lett, pedig az első csomó már akkor is ott volt. (Azóta nem nőtt, teljesen ugyanolyan). Laborban egyébként gerincproblémák miatt voltam, nem ehhez kapcsolódóan.

2019. febr. 2. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig a doki megnyugtatna.

(Egyébként a vérvételen nem néznek mindent egyszerre, csak ami feltétlen szükséges x dologhoz. Pl. egy ilyen tesztkor, ha vasat néznek, mert fennáll a vashiány gyanúja, akkor nem derül ki, hogy magas-e a HCG-d, azaz terhes vagy-e.)

2019. febr. 2. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de elmult. Varj egy kicsit szerintem, ha 1 honap alatt nem tunik el, akkor doki.
2019. febr. 2. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Megnyugtatni nem tudunk, mert nem vagyunk orvosok. Amikor vérvételen voltál és utána visszavitted a leletet, miért nem akkor kérdeztél rá, ha már úgyis dokinál jártál.

A bajt mindig a halogatás és az értelmetlen "utálok orvoshoz járni" felfogás váltja ki. Irány a doki!

2019. febr. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!