Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az tényleg így van, ha valaki...

Az tényleg így van, ha valaki éjszakára krumplit tesz pl az ujjára a keményítő miatt meggyengül a csont és az könnyen eltörik?

Figyelt kérdés
Működik ez pl keményítős vízzel és más csontokkal is (abba beáztatni valamit, rátekerni..)? Hallott már valaki erről vagy esetleg kipróbálta? Működik vagy csak egy legenda?
2019. márc. 2. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Legenda. Ugyanúgy, mint a "ha krétát eszel, lázas leszel".
2019. márc. 2. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Pedig ez igy van. Ezért nem szabad krumplit sem enni. Föleg vacsorára nagyon káros, de jobb ha kiiktatod az étrendedböl. De ne feledkezz meg az egyéb magas keményitötartalmu alapanyagokrol sem (buza, kukorica, rizs, stb.). Este belakmározol sok keményitövel, reggel fenékbe rug valaki és a medencecsontod apro szilánkokra hull szét. Hiába, a keményitö az keményitö. GONDOLKOZZ!!!:-))
2019. márc. 2. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a kréta is igaz. Fehér kréta sima láz, sárga kréta sárgaláz.
2019. márc. 2. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt honnan hallottad? Egyébként nem igaz.
2019. márc. 2. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát én se hittem neki, de mondom ha a keményítőt írják, mint hatóanyag, burgonyakeményítős vízbe áztattam a zokni, és abban aludtam, majd reggel egy fogassal rávágtam a lábam oldalára, mint kiderült a kisujjam lábközépcsontjára. Finoman szólva nem volt kellemes, majd fokozatosan kezdett el egyre jobban fájni, elszíneződött. Elmentem (bicegtem) suliba, első óráim duplatesi volt, így be tudtam kamuzni, hogy futás közben kibicsaklott. Elküldtek az SZTK-ba, ott megröntgenezték, majd megállapították, hogy megrepedt, és begipszelték. Aztán hívhattam a szüleimet, szerezhettünk mankót. Szerencsére csak 2-3 hét, suliba is mehetek. Azt nem mondhatom, hogy nem érdemeltem meg, mert magamnak csináltam, de azért erre nem gondoltam volna :D
2019. márc. 4. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaaa, ez tuti a keményítőtől van és nem azért mert idióta vagy és ütögeted magad. Okéé :D
2019. márc. 5. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!