Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezeket a testérze...

Mi okozhatja ezeket a testérzeteket?

Figyelt kérdés

Furcsa fizikai észleléseim vannak:

lökésszerű érzés a fejemben, lüktetés a kezemben-karomban-fejemben a szívveréssel hasonló ütemben,bizsgerésszerű érzést... naponta többször és főleg akkor, ha figyelek rá,a fülemben sistergést érzek a fejem 1-1pontján nyomást érzek az adott pontban párpillanatra naponta többször olyan, mintha lüktetne az egész testem a szívveréssel együtt ( be-ki, előre-hátra jellegű érzet) ....főleg fekvő helyzetben érzem ezeket, de napközben is sokszor ...lehet az oka, hogy eddig alacsony volt a vérnyomásom kissé, de az utóbbi hónapokban már normális értékű? az lehet, hogy eddig az alacsony vérnyomás volt nekem a megszokott és most a normális értékű vérnyomás változást jelent nekem és ezért érzem ezeket a "tüneteket"

2010. júl. 2. 10:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!