Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Semmit nem érzek. Mit tegyek...

Semmit nem érzek. Mit tegyek vagy tehetnék, hogy újra érezzek?

Figyelt kérdés

Szóval már egy idelye (jo pár hónapja) nem érzek semmit. Vagyis érzek pár dolgot, de leginkább csak a fájdalmat. Fejben tudom, hogy jelenleg épp dühös vagyok vagy vidám vagy más, de nem érzek semmit. Ez engem nagyon aggaszt és nagyon szeretnék újra érezni, érezni, hogy vannak érzéseim. Hogy lehetne őket vissza hozni? Valami tanács vagy nem tudom. Pszihologust ne írjatok mert, nem igazán tudok megnyilni főleg nem idegen embereknek.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. febr. 25. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig maga a beszélgetés jót tenne. Akár próbáld meg neten valakivel. Nekem sokszor segít akár itt is, hogy valakivel beszélgetek. Úgyse fogtok valószínűleg sose találkozni hacsak meg nem kedvelitek egymást, akkor meg mi értelme titkolózni? Én ha magam alatt vagyok szinte mindig így csiálom. Neten kibeszélem magam és annyi.
2019. febr. 25. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Amit az első ír, az teljesen jó megoldás! Természetesen azért meg kell válogatni a partnert!

Az internet anonim, ha csak nem mondasz el magadról olyat, amiből kutakodással le lehet nyomozni, akkor nagy valószínűséggel sem veled, sem az ismerőseiddel nem fog kapcsolatba kerülni, így a titkon kibeszélt dolgaid titokban is maradnak.

Én magam ezzel foglalkozom több éve.

Sosem volt vágyam, hogy pénzért, karrierként gondoljak a pszichológiára. Viszont gyermekkoromtól fogva, egy nagyon jó barátom, (ő ma már az 50-es éveiben van, én a 20-as éveim elején) aki alapjában véve Dél-Koreából származik, ott tanult pszichológusnak, csak a magyar gyökerei miatt volt itt Magyarországon pár évre, folyamatosan képzett engem. Gyakorlatilag magántanulóként tanított ki pszichológusnak.

A mai napig ingyenes tanácsadóként tevékenykedem. Főleg interneten. Ha valaki úgy érzi megbízik bennem, Budapesten személyes találkozókban is benne vagyok.

Ha gondolod írj!

2019. febr. 27. 10:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2019. júl. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!