Nagyon meghúztam a lábam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hete valahogy nyújtás közben meghúztam a lábam. A combom hátsó felén egy vonalba nagyon fájt ha kinyújtom. Rá 3-4 napra ismét nyújtottam, gondoltam segít rajta. Úgy éreztem, mintha befeszült volna és a vadlim is hihetetlenül fájni kezdett. Azóta nem tudom teljesen kinyujtani es erőltetni. Gondoltam majd idővel elmúlik, de eddig nem úgy néz ki.2019. febr. 17. 00:25
1/2 anonim válasza:
Mondjuk, menj orvoshoz...<facepalm>
2/2 anonim válasza:
Lóbalzsam, Voltarennek van valami csodakrémje, fásli vagy valami rögítő, minimális erőltetés legalább egy-két hétig. A doki max ad pár plusz tippet, de úgy sejtem nagyjából a harmadi mondata az lesz, hogy kend lóbalzsammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!