A gének ellen harcolok?
Figyelt kérdés
183 cm-es csajszi vagyok és 75kg. a hasimon van egy kis úszógumi amit már január óta próbálok eltüntetni. felülések,hullahopp,diéta,biotáplálkozás,futás,bicaj,séta már mindent kipróbáltam és semmi... o.O ezért is kérdezem mi a franc a bajom? vagy a gének, mert mondjuk anyum is ducis apum is de nagymamám az nem volt az sőt papám sem. nem értem... =/2010. júl. 1. 16:39
1/3 anonim 

válasza:

Hű te aztán tényleg mindent megteszel... respect. Lehet, hogy neked jobban meg kell érte harcolnod. De a zsírpárnákat néhány hely kivételével (tenyér, talp) el lehet tüntetni. Szóval talán csak nem elég. :( Jobb tippet nem tudok adni sajnos, úgy tűnik, mindent megpróbálsz.
2/3 anonim 

válasza:

Nem lehet az, hogy túl hamar feladod a próbálkozást? Valószínűleg már megvolt a helyes edzéskombináció, csak mivel nem kaptál gyors eredményt, mással próbálkoztál. Szerintem kérdezz meg egy személyi edzőt, és ne add fel a dolgot, amíg nem látsz eredményt. Ha tényleg örökletes az alkatod, nagyon nehéz lesz változtatnod, de idővel sikerülhet. Aztán hogy mennyire lesz tartós az eredmény...
3/3 anonim 

válasza:

A táplálkozásról még nem esett szó. "Az vagy amit megeszel." Írnál erről is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!