Miért szoktak az emberek olvasni a WC-n?
Folytatom a gondolatmenetet.
A nyugodt életvitel része, az ilyen komótosság. Magyarul naponta szeretek úgy kelni, hogy kimegyek a teraszra egy teával, utána egy kis meditálás a wc-n délkörül, nyugodt ebéd egy étterembe. Délután egy kis séta. Visszakel lassítani, mert ez nagyon meghálálja később.
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:28
te most vagy milliomos lehetsz vagy milliomos nyugdíjas!
te most vagy milliomos lehetsz vagy milliomos nyugdíjas!
:))) Nem vagyok nyugdíjas 9-12-ig aztán fél kettőtől 17-ig dolgozom, de csak 4 napot egy héten.
Azért írom le ide az egészségrovatba ezeket a dolgokat, mert Magyarországon nagyon sok a gyomor és bélpanaszos ember. IBS, reflux, fekély, a végén rák. Mikor kezdő vállalkozó voltam, nekem is voltak kezdődő ilyen jellegű problémáim. Beszéltem gasztroenterológusokkal és az a lényeg, hogy nagyon sok múlik a normális anyagcserén. Kerülni kell a stressz. Ezt olyan napi rutinokkal lehet elkerülni, mint pl ebéd egy jó társasággal egy jó törzshelyen. Nem dobozból gyorsan befalni. Aztán nem rögtön rohanni, hanem egy újság amíg emészt egy kicsit az ember. Magyarország élen jár a helytelen táplálkozásból adódó betegségekbe, azért kell nagyon figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!