Ha hálózati konnektorba két fémdrótot teszek, és azt két kézzel megfogom halálos?
túl lehet élni egy ilyet?
nem kérek prédikációt, és kioktatást. már eldöntöttem.
csak a kérdésre válaszoljatok!
Először is, ha rövidre zársz egy áramkört, akkor jó a biztosíték old le vagy olvad ki.
Ha jól megépített elektromos rendszer van, akkor ha csak fázist fogsz, a fí-relé old le.
Úgyhogy a kérdés inkább a "meg lehet halni az ilyenben?" Arra az a válasz, hogy meg, de elég valószínűtlen. (Ahhoz elég sok véletlennek kell megtörténnie.)
Úgyhogy javaslom, hogy ezt a döntésed bíráld felül, mert szinte biztos, hogy nem fog eredményre vezetni.
Ha már áram, akkor inkább a vasúti felsővezeték, esetleg a nagyfeszültségű távvezeték. Az már "inkább biztos"...
Remélem a mennybe jutsz!
Tuti meghalsz, ha olyankor csinálod amikor esélye sincs annak, hogy bárki van a környéken!
Milyen gyáva ember vagy!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted kinek teszel jót ezzel?
Válaszolj ám!Érdekelne mi frászért képes valaki iylesmire!Mond el aztán felőlem azt csinálsz amit akarsz!Jaaaaa , és ne felejtsd el a temetésedre meghagyni az összeget!Drága egy temetés, és ha már ekkora nyomorék vagy ne hpogy már mások kárára partyzgass!
Na írj!Aztán remélem a mennybe jutsz!
Halálos, de egy kis szerencsével túl lehet élni, és nem lesz semmi baja az embernek.
Én kiskoromban egy szöget dugtam a konnektorba. Megrázott, de semmi bajom nem lett tőle. Halottam olyan emberről, akibe már négyszer csapott a villám, és még mindig él. Persze van olyan, akinek egy elemnyi elektromosság is halálos.
Ha meg akarsz halni, azt ne a családod közelében tedd. Jobb, hogyha mástól hallják a hírt, mintha otthon találnának holtan. És csak magadat bántsd, ne másokat!
ne szúrj már ki egy egész településsel...:P
ahhoz, h leszedjék a maradványaidat, le kell kapcsolniuk az áramot:P
mellesleg az nem lesz fájdalommentes, az tuti...ha mindenképp radikálisan szeretnél meghalni, provokáld ki egy bűnözői csoportból, megteszik helyetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!