Rosaceás az orrom. Ki tud segiteni hasonló probláma ismeretével?
Dr Kádár László bőrgyógyász: Rosacea kezelés árak
Bőrgyógyászati vizit díja: 5 000 Ft
Kezelés SR kezelőfejjel (felületes erek) alkalmanként 30 000 Ft
Kezelés WRA kezelőfejjel (mélyebb erek) alkalmanként 30 000 Ft
Kezelés SR és WRA kezelőfejjel alkalmanként 50 000 Ft
A rozáceás pácienseknél egy kúra 5 kezelésből áll, amit havonta kell felvenni. A kúra befejezése után 3-6 hónap múlva szükségesek az un. fenntartó kezelések, melyek gyakoriságát (évi 1-3 kezelés) a rozácea súlyossága határozza meg.
Ha valakinek csak az orra, vagy orcája szenved a rozáceától, úgy lehetőség van kisebb területet is besugarazni. Minél kisebb területet kezelünk, annál magasabb a viszonylagos ár. Például az orr kezelése 15 000-20 000 Ft/alkalom.
Az elkezdett kúra közben nem emelünk árat, semmilyen kiegészítő, kapcsolódó árat nem számítunk fel.
Ha Ön rendszeresen jár fénykezelésre, akkor a közbeeső bőrgyógyászati vizsgálatok, receptfelírások, konzultációk ingyenesek.
LA ROCHE-POSAY FIZIOLÓGIÁS ARCTISZTÍTÓ GÉL NORM/KOMB/ÉRZ BŐRRE, ezzel mosakodom, jó sminklemosónak és normál tisztálkodásra is, kicsit drága, de nekem a sokadik próbálgatás után ez végre bejött, inkább kifizetem...Nagyobb gyógyszertárakban kapható. Mellette a bőrgyógyászom írt fel gyulladáscsökkentő krémet arra az esetre ha épp be lenne lobbanva a rosaceám, + mellé egy úgynevezett nappali fenntartó krémet kaptam (vizes bázisú ártalmatlan hidratáló) amit mindig mosakodás után használok. A gyulladáscsökkentő és a fenntartó nincs 1000Ft sem. Menj el bőrdokihoz, ha eddig nem mentél volna, és kérd ezeket... A gyulladáscsökkentő krémekből van egy pár fajta, nekem a kátrányos kenőcs használ, próbáltam még két fajtát, azokat "éjszakai rázó keveréknek" mondta a dokim, fehér a színük, nem olyan büdösek és nem is koszolnak annyira mint a kátrányos kenőcs, de nekem pl. nem értek sokat... Természetesen először egy antibiotikumos kezeléssel rendeztük a bőröm, utána kenőcsöltem, sajnos nekem 5 év után találta végre ki egy doki, hogy ez a probléma, addigra már szükség volt gyógyszerre is.. Nem tudom neked milyen fázisban van...
A lézert szerintem el lehet felejteni, nagyon drága, és csak a gyulladás után tünetként ott maradt hajszálereket tünteti el, viszont ha a gyulladás visszatér, márpedig minden rosaceás tudja hogy ha évek múlva is, de visszatér, akkor lehet elölről kezdeni az egészet. Persze, átmenetileg jó, pénz kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!