Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1 trimeszterben vagyok ki...

Nika8292 kérdése:

1 trimeszterben vagyok ki mikorosztotta meg a csaladal az uj jövevény hírét?

Figyelt kérdés

2019. febr. 8. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A szuleimmel a pozi teszt utan, anyosomekkal az elso uh vizsgalat utan amikor mar 10 hetes vokt es minden renben volt. Sogornomeknek keson tudtunk szolni kb 18 hetes lehettem ok messzebb laknak. Mamam rajott mar amikor hanytam es meg en sem tudtam rola, megmondta hogy biztos a kicsi banja a nagyot :D
2019. febr. 8. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:

3 gyerekünk van. Mindegyiket rögtön a pozitív teszteredmény után szétkürtöltük a nagyvilágba.

Soha nem értettem, hogy miért kell várni vele 10 hetet.

2019. febr. 9. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért várnak min. 10, de inkább 12 hetet, mert előfordulhat hogy elvetél egy kismama. Ebben az esetben neked jól esnének az ezzel járó kérdések meg a sajnálkozások meg az, hogy erről beszéljenek?

Szóval én meg azt nem értem, minek kell elkürtölni egy 5-6 hetes várandósságot, amit épp hogy már kimutat a teszt.

2019. febr. 9. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Aki arra gondol, hogy még elvetélhet, annak ez mindig ott motoszkálhat a fejében. Az emberi agy "csodákra" képes.

De nem is ez a lényeg.

Ha egy kismama elvetél, akkor az óriási trauma lehet számára. Ha azt látja, hogy a környezetében SOHA SENKI nem vetél el (hiszen nem tud ilyenekről, senki sem beszél róla), akkor egyből úgy kezdi érezni, hogy ő milyen szar anya / nő. Nincs is kivel megbeszélje, nincs aki átérezze a helyzetét.

Nincs abban semmi szégyellni való, az embereknek igenis meg kellene beszélni az ilyesmit, hogy támaszt nyújthassanak egymásnak és ne pszichológushoz járjanak.

2019. febr. 9. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, majd támaszt nyújt a fő társam,- a férjem ha ne adj isten elvetélek. Ne a boltos Marika meg a szomszéd adjon nekem támaszt ha olyan helyzetbe kerülnék.

Ha nem haragszol, én továbbra is azon vagyok, hogy 12. hét előtt nem kürtölöm szét a világnak, mert a vetélésem vagy az, hogy betegség miatt el kell a gyereket vetetni nem tartozik se a szomszédra, se az unokatesómra, se a boltosra, csak ránk.

2019. febr. 9. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat csak azért kerdeztem mert mar en is jártam igy

😕

2019. febr. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!