Derékfájós vagyok, ülni vagy állni jobb?
Figyelt kérdés
Ülőmunkát végzek, arra gondoltam, vennék valami állványt a laptophoz, hogy állva (is) tudjak dolgozni. Viszont lehet az állás is okozhat derékfájást...
Mit tanácsoltok? Valaki esetleg megoldotta ez a problémát?
2019. febr. 8. 10:07
1/5 anonim válasza:
Létezik u.n. térdeplőszék, amit ilyen esetekre fejlesztettek ki, nekem nem vált be. A legjobb, ha ez ember beiktat gyakori sétát. Esetleg próbálj meg egy kemény teniszlabdát benyomni a derékszíj alá megfelelő helyzetbe, ha nagyon fáj a derekam, ez nekem mindig beválik valamilyen mértékben.
2/5 anonim válasza:
Nekem az állástól még jobban fáj a derekam. Igazából az ülés sem segít rajta. Állítólag a denevér padon jó lógni minden nap pár percet, az sokat tud segíteni, de még nem próbáltam, és nem is akarok venni, mert drága és nincs hova tenni.
3/5 anonim válasza:
Szerinte keress fel egy gyógytornászt, meg kéne erősíteni a hátizmokat. Vagy járj el úszni.
4/5 anonim válasza:
A sok ülés nem jó. Annál rosszabb már csak a sok állás, bárki bármit mond. Rendes széket kell venni, ami egy autósüléshez hasonlít, nem ezeket a merev, vékony műanyag vackokat.
5/5 anonim válasza:
Görgős irodaszéknél ez lehet mellékhatás. Amióta egy ebédlő széken ülök elkerül a hátfájás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!