Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kettő vagy három napi egy sör...

Kettő vagy három napi egy sör és 2 hetente 2-3 sör v pálinka az már alkoholistaság?

Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, mióta van ez így ?
2019. febr. 8. 06:10
 12/16 anonim ***** válasza:

A #3-as irritálóan nagy s#ggfej!

Nem az a baj, ha valaki időnként alkoholtartalmú italt iszik, hanem ha valaki beteges kényszert érez iránta, nem bírja megállni alkohol fogyasztása nélkül és/vagy nem is tud vele leállni berúgás nélkül, az az alkoholizmus!

A leírásod alapján, kérdező, ezt a mennyiséget még egyáltalán nem mondanám alkoholizmusnak, persze attól is függ, hogy hány éves vagy, és mikor kezdted!

2019. febr. 8. 18:43
 13/16 A kérdező kommentje:
51 éves vagyok
2019. febr. 8. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó, megnyugodhatunk, hogy nem vagy 18 év alatti zugivó! :D Ezért érdekelt a korod!
2019. febr. 8. 19:10
 15/16 A kérdező kommentje:
De ez is csak attó függ mit csinálok szóval nem az van, hogy hazaérek már iszom a sört hanem csak azért is leírom. Ha hazaérek akkor megetettem a kutyákat és a halakat, utána játszok a telefonomon meg a kutyákkal(21-22:00 körül) 23:00 körül ha a kutyák elfáradtak akkor nézek netflixen egy filmet és egy sört iszok alatta. Ennyi kb, szerintem ettől még nem vagyok alkoholista
2019. febr. 8. 19:16
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem túl sok 51 éves játszhat a telefonján, többnyire ti még régebbi beállítottságúak szoktatok lenni. ennek fényében fura hogy pont az alkoholfogyasztási szokásod aggaszt. vagy kénytelen leszel elfogadni és lehetőleg nem durvítani lényegesen, vagy ha ennyire zavar és közzétetted akkor változtatsz rajta, ennél jobb tanácsot úgysem fognak adni
2019. febr. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!