Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha előző nap vettem be rivotri...

Ha előző nap vettem be rivotrilt másnap adhatok vér plazmát?

Figyelt kérdés
2019. febr. 7. 10:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mehetsz,ha nem vagy alkalmas akkor is adnak egy keveset. Van ahol 500ft van ahol 1000. Ez mindenképp jár,akár alkalmas vagy akár nem.
2019. febr. 7. 10:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Én 6 ezerről hallottam
2019. febr. 7. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Az szerintem akkor jár,ha adsz is plazmát,de minden helyen más ósszeg jár.. te hol adnál?
2019. febr. 7. 11:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Nyíregyháza Vascular plaza
2019. febr. 7. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Én egy marék gyógyszert szedek orvosi rendelvényre, mégis adhatok. Van egy lista, ami kizáró gyógyszereket tartalmaz, pl hiv vírus ellen, daganatos betegségek ellen, vérhígítók, stb, a nyugtatók nincsenek benne, ha jól tudom.
2019. febr. 10. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:

A Rivotril speciális nyugtató bizonyos fajta pszichiátriai betegségek kezelésére. Abból, hogy csak néha veszed be arra gondolok, hogy nem orvos írta hanem csak szerezted valahonnan.

Nagyon rosszul teszed ha ilyenekre rászoksz, így születnek a narkománok. Csak próbaképpen be-be vesznek ezt-azt utána meg egyszercsak nem tudnak meglenni nélküle.

Én a plazmaadást nem engedném. Ha becsületes vagy megmondod előtte és ott a szakmabeliek eldőntik

2019. febr. 11. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Nézd, én beleírtam a kérdőívbe, hogy szedek gyógyszert (most mondjuk pont nem, de úgy volt a kérdés, hogy "szed most vagy szedett-e már valaha gyógyszert"), és rá se kérdeztek. Az orvosi vizsgálat gyakorlatilag csak azt szűri ki, hogy nem fogsz-e összeesni, miután távozol tőlük, a levett plazma minősége hidegen hagyja őket. Pénzt akkor kapsz, ha adsz plazmát. De alig van kizáró ok.
2019. febr. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!