Zuhanyzás? (több infó lent)
Kicsit fura lesz a kérdésem de ne ítéljetek el kérlek:D
Már kiskorom óta kádban fürdök és nem szoktam zuhanyozni (tudom hogy mit gondoltok most:$).
A kérdésem az, ha zuhanyoztok akkor is használnunk kell tusfürdőt? Gondolom kell de nekünk nincs kabinunk szóval nem tudom feltenni sehová és csak a kezemben tudom tartani. Ez kicsit kényelmetlen.
Mit javasoltok?
Persze hogy kell!
Nem viccből használjuk, mert jó kinyomni belőle, hanem azért, hogy ne legyünk büdösek, vagy éppen felfrissüljünk. Én általában a földre szoktam letenni, ha nincs tartó.
Azért nem itél el senki hogy kádban fürdesz , de azért már inkább hogy ilyen béna vagy.
Tedd a kád mellé.
Kicsit rosszul fogalmaztam bocsi
A zuhanyfejre gondoltam
Na akkor fussunk neki mégegyszer!
Mire vagy kíváncsi?
Hogy hová tegyem a zuhanyfejet amikor lemosom magam tusfürdővel?
Mert nincs tartója fent és nincs zuhanykabinunk csak egy kád.
Erre senki sem fog tudni válaszolni, mert ez helyi, gyakorlati probléma. Kell majd felszerelni, hogy legyen, amíg nincs megoldva, hát valami drótokat húzogathatsz keresztbe-kasul a fürdőszobán (ablakfogantyútól a radiátorcsőig, mit tudom én), amire akasztod. De jobb lesz, ha addig elzárod a vizet és leteszed. Mit mondjak, egy emelet is nehezen használható, amíg nem készült el a lépcsőház...
Azon meg ne szégyelld magad, hogy nem szoktál zuhanyozni, 10-ből 9 lakásban ez szintén kivitelezhetetlen, úgyhogy vagyunk még így pár milliárdan ezen a bolygón. Sőt, rengeteg lakásban hagyományos helyi gázbojler van, amiből vagy forró víz jön, vagy hideg, nem keverhető, mert akkor nyomáscsökkenés miatt rögtön leáll a melegítés. Tehát egyéb okból kifolyólag is elképzelhetetlen a zuhanyzás.
Akkor én most kirakom a tányért magam elég, de kaját nem rakok bele. Ne haragudj, ezt muszáj volt, te is tudod.. XD
Mondok én neked olyan taktikszot beszarsz! Zárd el addig például
-WÁOOO, MICSODA ÖTLET!
Vagy tedd rá a csapra addig, esetleg le a talajra
-NANE, MICSODA MEGOLDÁSOK! HA MA RENDELI MEG A FÖLDÖN IS ÁLLÓKÉPES GIGAMOSÓ 2EZRET, 59.999FT HELYETT CSAK 39.999FT-RT ELVIHETI, DE VÁRJON! EZ MÉG NEM MINDEN!
Ha ma rendeli meg a GIGAMOSÓ 2ezret, ajándékba kap még egy GIGAMOSÓ 2Ezret *GRÁTISZH*!!!
-WÁÚÚÚÚ :O
(Hogy értsd, elítéltelek a kédésed miatt XD :))))) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!