Cactusbaba kérdése:
Nagy esélyem van a terhességre?
Figyelt kérdés
Symicia fogamzásgátlót használok, eddig egy levelet szedtem be, viszont a 7tablettamentes nap utáni 1. tabit kihagytam, szóval egy nappal később kezdtem a 2. levelet. Két napig szedtem a 2. levelet azonban a második napon a párom belém élvezett.2019. jan. 21. 06:47
1/1 anonim válasza:
igen van rá esély. világosan leírja a tájékoztató, hogy 7 napnál hosszabb szünetet ne tarts. így nem vagy védett, értelme sincs szedned a gyógyszert perpill. hagyd abba, várd meg amíg megjön és az első napon kezd el szedni. onnantól védve vagy. terhességi tesztet pedig vegyél, és ha eljön az ideje tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!