Ekcéma szerű száraz, piros foltok vannak az arcomon. Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Téli szünet előtt elkezdett száradni az arcom miután feltettem egy maszkot, először azt hittem, hogy a maszk miatt van de később kiderült, hogy nem.
Itthon körömvirággal kentem magam, szépen el is múlt meg minden, aztán bementem a suliba (ezelőtti héten beteg voltam) és újra előjöttek ezek a tünetek, de sokkal durvábban, aztán ugye jött a téli szünet, karácsonyra tök szépen elmúlt, nem volt vele semmi gond. Elkezdődött az iskola és megint előjött és már tökre tanácstalan vagyok, hogy mit kéne csinálnom mert nagyon csúnya a bőröm, és nem fogok még kibírni 2-3 hónapot hogy véget érjen a fűtésszezon. Bőrgyógyásznál is voltam, ő írt fel mosakodókrémet meg még bepanthennel kenem. Ötlet?
2019. jan. 8. 16:45
2/5 anonim válasza:
A lányom ekcémás, neki az orvos az Elocom nevü krémet irta, ezt még kikeverik a patikába valami krémmel es ez bevált, nagyon szépen rendbehozza! (Haziorvos irta)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy hidegallergia lenne hiszen a téli szünetben minden nap voltam kint és akkor nem jelentkeztek a tünetek
2019. jan. 8. 19:10
4/5 anonim válasza:
orvosok mind hülyék, felírnak pár krémt de nem az okot szünetetik meg. Én most kísérletezek mi válik be vmi jó kis gyógynövény.
5/5 B.arika válasza:
Nekem is ilyen foltos az arcom, és viszket is. A bőrgyógyon mondta a doki, hogy zsíros a fejbőröm, ez korpásodást okoz, valamilyen gombás korpa. Átterjed néha az arcomra. Nizoral samponnal mosom az arcom heti 2-szer, szépen rendbejött. A hajamat meg heti egyszer Nizoral-lal. Azóta nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!