Nagyon gaz, ha harom ejszaka nem alszom?
Figyelt kérdés
Tegnap nem aludtam, mert egy igen fontos tz-m volt ma(amugy egyes lett dejo).
Holnap is egy igen nehez tz-m lesz, valamint egy ropdogam. Holnaputan pedig a legnehezebb. Konkretan 2 nap nem lesz eleg megtanulni szerdara, de meg kedden is tz van. Szoval nem fogok tudni aludni. A nagy tz-n felevi bukasom mulik, a holnapin pedig ket negyesem.
Szoval nem lenne baj? Sokat ejszakazok, kibirnam, meg nem fordulna elo sokszor. (Tegnap este nem aludtam, ma nem aludnek, meg holnap este. Szerda este aludnek, csutortokon lehet megint nem, mivel penteken is tz-m lesz)
16/l
2019. jan. 7. 19:45
1/3 anonim válasza:
A tanulási hatékonyság kb 0 lesz, és el fogsz aludni a padban
2/3 anonim válasza:
Ugyan már, úgysem lehet 8 órát tanulni. Pláne dög álmosan.
Órákon idáig mit csináltál? Ott aludtál, hogy ilyen jól megy az éjszakázás?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem aludtam. Ennel jobban en mar nem tudok figyelni, mint ahogy ott szoktam. De ez nem olyan tantargy. Erre nem eleg figyelni senkinek.
2019. jan. 7. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!