Miért vas ízű a vérem?
Figyelt kérdés
Az előbb elkapartam egy sebet, folyt a vérem, megkóstoltam, és erős vas íze volt, eddig nem volt ilyen.
Mi lehet a baj?
2010. jún. 28. 22:50
2/22 anonim válasza:
ja, te raj vagy hogy nem jársz suliba?
3/22 anonim válasza:
Mert nem vagy vashiányos. :D Sztem ezzel semmi baj nincs, ha éreztél már vérszagot, na az is vas szagú...
4/22 anonim válasza:
22:57 vagyok:
úgy értettem, hogy nagyobb mennyisgű vér, nem ilyen kis karcolás---
6/22 anonim válasza:
a hemoglobin miatt, hogy pontosítsunk, ami a vastartalom neve. én jártam suliba.
8/22 anonim válasza:
hemoglobin a vastartalom neve??? agyam eldobom, na én meg egyetmre járok
9/22 A kérdező kommentje:
Én is járok suliba, tudom is, h a vastartalom miatt lehet, nade eddig nem olyan volt, h árad belőle a vas szag, meg nem csak enyhén, hanem mintha vasat nyalogatnék. nagyon durván erősan vas ízű
miért?
nem vagyok raj, te viszon le vagy pontozva általam
2010. jún. 28. 23:10
10/22 anonim válasza:
Miért zavar ez téged? Életben vagy, nem?! Bajod nem lehet, amúgy milyen a vércsoportod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!