Mit jelent az ha sós a vérem?
Figyelt kérdés
Megvágtam az ujjamat, és rögtön hogy csillapítsam a vérzést bekaptam, tudom, hülyén hangzik, de ez jutott az eszembe, és sós íze van, ez jelent valamit? Meg a bőröm is sós egy kicsit a barátom mondta egyszer.Most ennek van jelentősége hogy sós vagy nincs? Csak úgy érdekel :)2011. máj. 24. 00:01
2/8 anonim válasza:
Hany eves vagy? Mindenkinek sos a vere.
3/8 anonim válasza:
Nincsen, lehet, hogy kicsit tobb sot fogyasztasz a kelletenel es ezert sos a borod (az enyem is az) de a vere mindenkinek sos
4/8 anonim válasza:
Valamennyire mindenkinek az, viszont ha nagyon sós, az azt jelenti, hogy túl tömény, és kevés folyadékot fogyasztasz.
5/8 anonim válasza:
A vérnek sós íze van.
Szerintem mindenkinél.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert barátnőm azt mondja hogy neki édes. Am meg 18 vagyok, és komolyan kérdeztem, én is tudom, hogy hülyén hangzik, de ha nem tudom és érdekel :DD
2011. máj. 24. 12:02
7/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy édes, valószínűleg valami más ízt érzett, vagy ha mégis, akkor neki kéne inkább aggódnia, nem neked. A vér sós-fémes ízű alapállapotban.
8/8 01Balaton válasza:
Maradjunk annyiban , hogy a vérben lévő sók miatt és ez természetes. A miértre is nagy valószínűséggel tudom a helyes választ , mivel úgy látom a tudomány ezt külön nem magyarázza így én is meg kívánom tartani magamnak az elképzelésemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!