Idétlenül hat, ha hálából nem pénzt, hanem csokoládét viszek az orvosnak?
Pár napja kerültem ki a kórházból .Súlyos ,életveszélyes állapotomban gyorsan és szakszerűen intézkedett a dr nő .
Engem azonnal egy másik kórházba szállítottak .Feleségem kis hála pénzt akard a doktor nő zsebébe csúsztatni .
A dr nő arrogáns módon küldte ki az irodájából.
Ő csak a kötelességét tette.
2 hét múlva én kerestem fel,kis ajándék csomaggal .
Köszöntem ,amit tett az életem megmentéséért.Mosolyogva vette át.
Volt előző eset is ,mikor egy műtét után gyönyörű virágcsokorral kerestem fel .Már 20 éve orvos vagyok,de ilyen gyönyörű virágcsokorral még senki sem lepett meg .
Nagyobb volt az öröme ,mintha egy vastagabb boritékot csúsztattam volna zsebébe .Pár köszönő szó volt csak ,és már viharzott is a kórházban megmutatni a kollégáknak .
A pénzre nem nagyon emlékeznek,erre is tudnék példát mondani.100000 kapott,és 2 hét múlva azt kérdezte ,magánál mit is csináltam ?
Igen,lehet adni italt,édességet is .Kis díszcsomagot csinálni.DE ne sajnáljuk a pénzt már akkor a márkás dolgokra ,abból nincsenek elhalmozva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!