3 napja lázas vagyok, tegnap eszméletvesztésem is volt, ma megint magas a lázam, mi lehet a bajom?
Nos, tegnap reggel fogmosás közben összeestem, elájultam, előtte nap voltam ügyeleten mivel lázas voltam ( 38.5) doki azt mondta vírus, én tudtam, hogy nem 2 hete nem mentem emberek közé mizofób is vagyok tehát még a saját autóm kormányát is naponta alkoholos kendővel áttörlöm, senki nem járt nálunk, szülők,tesó nem beteg, szóval vírus kicsit esélytelen. Tegnap 6 órát voltam kórházba kaptam infúziót röntgenezték a mellkasom ( tüdőgyuszira gyanakodtak nem jött be ) cukor éhgyomorral 5.4 volt vizelet is negatív lett, 1 liter infúzió után hazaengedtek, ma reggel 37,2 volt a lázam, délután már 38 most meg 38.7 és a fejem is fáj, de náthás nem vagyok viszont bizonytalannak vélem a járásom.
Ma-holnap biztos nem megyek kórházba mivel ilyenkor telt ház van. Házi dokihoz megyek másodikán.
Addig adhattok tippeket, hogy mi a csudi-mudi lehet velem...
20/F
Attól, hogy hipohonder beteg vagy, még a vírusok/baktériumok megtalálnak. Amik a levegőben is benne vannak, hiába törölgeted a kormányod.
A 37.2 nem láz,még csak nem is hőemelkedés a mai tudomány állása szerint.
38.5 felett beszélünk lázról, tehát lehet sima meghülés esetedben.
De ha attól megnyugszol, szedjél valami placebot/homeopátiás cuccot és erősen koncentrálj a gyógyulásra. Éjfél után elmúlik!;)
A láz mégiscsak valami fertőzésre utal, akár voltál emberek között, akár nem...
Azért vigyázz nagyon, akár agyhártyagyulladás is lehet!
Most kezdjek hinni a távgyógyításba? 36.2 lett a testhőm, kösz.
Boldog új évet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!