Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jó vény nélküli nyugtat...

Milyen jó vény nélküli nyugtatók vannak, forgalmi vizsgára kéne?

Figyelt kérdés
Nagyon rám jön a vizsgadrukk, ez már rutin vizsgán kiderült :) olyan nem túl erős recept nélküli nyugtató kéne, amitől nem alszok be, tehát nem altatós, csak nyugtató, esetleg valami amitől jobban tudok koncentrálni, lehetőleg az is bio. köszi a válaszokat előre is.
2010. jún. 28. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:

és akkor ha forgalomban vagy egyedül és stresszhelyzetben találod magad akkor is nyugtatóznál??? ne tegyél ilyet!

amúgy én is nagyon ideges lettem forgalmin, remegett a lábam:D de azért levizsgáztam, idővel lenyugodtam...

[link]

segíthet!

2010. jún. 28. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyugtatók mind tompítják a reflexeket. Inkább izgulj.
2010. jún. 28. 17:37
 3/8 Beatrix17 ***** válasza:
Minek stresszelsz??Nézz körül,mennyi balf@sznak van jogsija!!Neked miért ne lenne meg?A lényeg:ne kapkodj,tartsd be a sebességet,figyelj a gyalogoskákra és próbálj ne lefulladni!!
2010. jún. 28. 17:39
 4/8 A kérdező kommentje:
nem alapból nem izgulok, tök jól végrehajtok mindent, csak tudom magamról hogyha ott ül valaki és figyel meg osztályoz akkor nagyon izgulok, és mindent elrontok, rutinon is ezért hasaltam el, amúgy minden nagyon ment, csak remegett kezem lábam
2010. jún. 28. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:

A rossamanba(vagy dm?) ehet kapni ilyen kis fem dobozkaban van. Vagy valeriana drazse.

De, az nem megoldas, ha ezen elsz!

2010. jún. 28. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
nem akarok ezen élni, csak arra az egy alkalomra :) nem akarok 11.000ft bukni csak mert izgulok :S
2010. jún. 28. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:

persze, csak tudod hogy van a gyogyszerekkel(plane az ilyenekkel), ha valaki elkezdi, nehez rola leszokni.

De, epp probaltam megkeresni a rossmann ujsagot, es most le is van akciozva az, amit mondtam. Valami zoldes-feher femdobozos, de a fenenek se jut eszembe a neve... valami sehr lang nemet neve van. de nyugi, bio, novenyekkel teli(:

2010. jún. 28. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Igyál meg egy erős citromfű teát, az nyugtat és nem gyógyszer, mégis hatásos. Nem tompulsz el tőle szerencsére. Sok szerencsét a vizsgához! :)
2010. jún. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!