Biztos nem vagyok cukros?

Én vennék cukormérőt (vagy hogy hívják), és méregetném naponta többször. Rákeresnék neten, hogy mennyi a normális, és összehasonlítanám. :)
Vérvételen voltál?

Ha az ehgyomri jo akkor nem vagy az.
Milyen tuneteid vannak?
Van itthon cukormérőnk, mert a családban van cukros.
Tüneteim: szomjúság, ami nem múlik igazán, közben száraz a szám, torkom, éjjeli pisilés és nagyon kívánom az édességet.
Voltam már régebben diabetológián, ahol azt mondta a doki, hogy az éhomi vérvétel nem sokat jelent, a cukorterhelés a biztos. Adott beutalót, de elvesztettem. Aztán terhes lettem, majd szülés után nem tudtam még visszamenni hozzá.

Hat akkor tenyleg az a bizti, ha csinalnak egy terheleses tesztet.
Ha az se mutat semmit meg maradhat a 72 oras ehezeses teszt, ahol megnezik, hogy mi ujsag az inzulin termeleseddel.
Nem kell kibirni a 72 orat, ha kozben leesik a vercukrod es tudnak merni akkor egy erteket mar mehetsz is haza.
En ilyenen voltam korabban, mondtak, ohyg nincsen igazabol eltolodas, de mivel a nagyim is cukros volt meg anyum is az, igy javasoltak, hogy ugyeljek az etkezesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!