Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ferdén ültem sokáig, most fáj...

Ferdén ültem sokáig, most fáj a derekam bal oldalt, és nem bírok kiegyenesedni, görbén járok, akkor nem fáj, mit csináljak, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Valószínüleg az izom húzódott meg, de nemhogy javulna, még egyre rosszabb. Amikor kiszálltam az autóból, kicsit éreztem, hogy fáj, de járásnál még semmi bajom nem volt. Itthon, mire kipakoltam, egyre jobban fájt, most ott tartok, hogy nem bírok kiegyenesedni, se állni, se menni. Ha előrehajolok, akkor nem fáj. A derekam bal oldala érezhetően duzzadtabb. Van valami házi gyógymód, amitől javul, vagy orvos lesz a vége? De hova menjek vasárnap/szilveszter/újévkor?
2018. dec. 30. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Függeszkedj fel valahová a kezeddel. A lábad ne nagyon érje a talajt. Nagyon fog fájni, de hatásos. Lehet becsípődött egy ideg.
2018. dec. 30. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Hosszas egyoldalú terhelésre befeszülhetett. Nem feltétlenül idegbecsípődés (sőt a kialakulása miatt nem valószínű), simán csak begyulladt. Izomlazító jó lenne a feszülésre akár kenőcs, akár tabletta, meg gyulladáscsökkentő. És nyújtani, mozgatni, ha kicsit enyhül meg megtanulni mocorogni vezetés közben is.
2018. dec. 30. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:

nem becsípődött, nem gyulladás

gerincsérv

2019. jan. 1. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a távdiagnózist :-) jó neked, hogy ilyen röntgen szemed van :-)

Gerincsérv biztosan nem, mert nemrég készült egy MRI vizsgálat, ami negatív lett.

(Gyulladás volt egyébként.)

Úgyhogy még csiszolni kell egy kicsit azt a távolba látást :-)

2019. jan. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!