Help! Mitől fájhatott (és megint kezd) az oldalam (jobb)? Szúr, fáj kegyetlenül :S és mostmár a bal is kezd 15 éves lány-> többi lent
nem tudom mennyire számit az, hogy előtte négy éjjelt a barátommal aludtunk egyszemélyes ágyban.Tehát, hogy esetleg a kis hely miatt...de nem értek hozzá :S hajnalban keltem fel rá, nem tudtam aludni, és most, hogy felébredtem, megint kezdem érezni, viszont már mindkét oldalamon:S
nem hinném, hogy sérv, mert ugye akkor az embernek a has tájékán, alul szúr.. nekem pedig az oldalon :S a vese pedig elvileg hátrébb van, szóval nem tudom
köszi
hát nem tudom mitől húzodhatna meg :S
vagy egyáltalán mi az a dolog, amitől ez megtörténhet :S
amiket csináltunk, azokat máskor is csináltuk, talán tényleg az alvás lesz az ok :S elég kicsi az ágy kettő embernek, nemtudom :S
vesekő? :S ha mindkét oldalon szúr? uh :S
hát nemtudom, nem nagyon érzek sokmindent a köldöktájékán, inkább sokkal erősebben a két oldalon :S , meg amit abból érezni még kicsit a hasnál és ennyi
szerintem megfázás volt :)
mert nagyon sokat jártam/járok wc.re :S
és már nem fáj annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!