Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orvoshoz forduljak? (Bővebben...

Orvoshoz forduljak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ma reggel elestem, beütöttem az ujjam, halk kattanást is hallottam, azóta lüktet az említett ujjam, zsibbad, de még nem kékült be. Szerintetek eltört?:S nem szeretnék gipszet, mert nyaralás előtt állunk...
2010. jún. 28. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha eltört, muszáj lesz a gipsz. Menj el orvoshoz, (mondjuk a sürgősségire), ott gyorsan megröntgenezik és kiderül eltört-e.
2010. jún. 28. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha bedagad, fáj, korlátozottan, vagy nem tudod mozgatni, menj orvoshoz. Mert a kezeletlen törés sok gondot okozhat. Ha a kéz ujjad, akkor feltétlenül nézesd meg.
2010. jún. 28. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. végül elmentem, de nem tört el, csak az ízületet húztam meg, így elég ha egy krémmel kenegetem meg nem erőltetem meg... mehetek nyaralni:)
2010. júl. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!