Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pár hasra való gyakorlatott...

Pár hasra való gyakorlatott tudtok nekem írni hogy az ott található kis felesleg lemenjen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz felüléseket, de a "kis felesleg" alatt fog kialakulni az izmod. Hasról csakis fogyással tudod eltüntetni.
2010. jún. 28. 08:13
 2/5 anonim válasza:
Szóval a kis felesleg csak zsírégetéssel fog eltűnni nem a hasizom gyakorlatoktól (ezektől csak az izom fejlődik a zsír alatt) tehát diéta és futás vagy más kardio gyakorlatok
2010. jún. 28. 08:17
 3/5 A kérdező kommentje:
köszike :)
2010. jún. 28. 08:17
 4/5 Timi: ) ***** válasza:

nekem egy kedves ismerősöm említett egy dolgot,ami nekem bevált.Problémám volt a hasammal ill.a csípő részemen való felesleggel,nem túlságosan sokról van itt szó,csak engem zavart,azt mondta vegyek egy hullahopp karikát és hullahoppozzak napi 20 percet.Tegyük hozzá,én nem tudtam használni,de megtanultam,ami nem nehéz.Esetleg megpróbálhatod te is,nekem bevált!

23/L

2010. jún. 28. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:
ez tetszik! köszönöm!! :))
2010. jún. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!