Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy adag vért székeltem,...

Nagy adag vért székeltem, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Most jöttem be a wc-ről, és székelési ingerem volt, jött is valami, nem sok, de amikor visszanéztem, véres volt a széklet, mellette is vércseppek voltak. Megtöröltem magam, a papír viszont nagyon véres volt, több sorból is alig tudtam kitörölni a vért a fenekemből. Ma este már székeltem egy ugyanilyet, de akkor még "csak" a papír volt extra véres (kb mint amikor elvágja valaki az ujját és dől belőle a vér, a zsebkendő meg átázik, ha beköti, na ilyen véres zsebkendőhöz hasonlított a wc-papírom), de mostmár a széklet is nagyon véres volt, meg mellette a wc.

A bugyim nem véres, csak székelési ingerre jön ki ez a sok vér, ami most meg elég gyakran jön.

Mi lehet velem?

2010. jún. 28. 02:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Fingom sincs mi lehet, de ez olyannak hangzik amivel sürgősen orvoshoz kell fordulni.
2010. jún. 28. 04:37
 2/9 anonim ***** válasza:
csatlakozom az első válaszolóhoz. orvos. minél hamarabb.
2010. jún. 28. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Sokminden lehet, de akár "csak" belsó hámsérülés vagy sérült aranyér, akár más okozza, ilyen mértékű vérzéssel azonnal menj orvoshoz! Ne játssz vele, nagyon komoly is lehet!
2010. jún. 28. 06:35
 4/9 anonim ***** válasza:
igazuk van, azonnal orvoshoz kellene menned! Még ha esetleg csak egy aranyeres vérzés, az is roppant nehezen gyógyul mert a széklettől azonnal elfertőződik
2010. jún. 28. 07:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Valószinűleg belső aranyered van, az vérzik. Nekem is volt ilyen, és én is nagyon megijedtem. Kaptam kúpot, krémet és teljesen helyrejött.
2010. jún. 28. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj de meg ma reggel!
2010. jún. 28. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:

mindenképpen doki. legjobb esetben aranyér, legrosszabb esetben valamilyen rákos elváltozás.... mindenképpen doki

egy egészségügyi dolgozó

2010. jún. 28. 07:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Jól mondják, legjobb esetben belső aranyér, legrosszabb esetben vastagbélrák. És hivatalosan az utóbbi fennállását kell valószínűsíteni mindaddig, amíg a vizsgálatok ki nem zárják.

Magyarul: irány az orvos!

(orvostanhallgató)

2010. jún. 28. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
jah.. ha pirosan véres a székleted akkor a beleidben van a vérzés, ha pl fekete lenne akkor a gyomrodban van.
2010. jún. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!