Nagy adag vért székeltem, mitől lehet?
Most jöttem be a wc-ről, és székelési ingerem volt, jött is valami, nem sok, de amikor visszanéztem, véres volt a széklet, mellette is vércseppek voltak. Megtöröltem magam, a papír viszont nagyon véres volt, több sorból is alig tudtam kitörölni a vért a fenekemből. Ma este már székeltem egy ugyanilyet, de akkor még "csak" a papír volt extra véres (kb mint amikor elvágja valaki az ujját és dől belőle a vér, a zsebkendő meg átázik, ha beköti, na ilyen véres zsebkendőhöz hasonlított a wc-papírom), de mostmár a széklet is nagyon véres volt, meg mellette a wc.
A bugyim nem véres, csak székelési ingerre jön ki ez a sok vér, ami most meg elég gyakran jön.
Mi lehet velem?

mindenképpen doki. legjobb esetben aranyér, legrosszabb esetben valamilyen rákos elváltozás.... mindenképpen doki
egy egészségügyi dolgozó

Jól mondják, legjobb esetben belső aranyér, legrosszabb esetben vastagbélrák. És hivatalosan az utóbbi fennállását kell valószínűsíteni mindaddig, amíg a vizsgálatok ki nem zárják.
Magyarul: irány az orvos!
(orvostanhallgató)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!