Mitől nem tudok felébredni hirtelen?
Hello
Néha-néha előfordul, hogy félálomban vagyok (ezt onnan tudom, hogy pl. a szemem már nyitva van, és magamnál vagyok), de a testem még béna, illetve félig az álom is ott van még a fejemben, és ezalatt az idő alatt, míg így a két állapot között vagyok (kb. 5-10 másodpercig tarthat), nem az, hogy bepánikolok, inkább csak megijedek, mert mint mondtam, nem tudok 100%osan magamhoz térni, azt is észrevettem már, hogy ilyenkor levegőt se veszek. Szinte erőlködöm, hogy felébredjek. És ha ez megtörtént, minden rendben, teljesen magamhoz térek.
Nem gondolom, hogy ez valami hú de végzetes betegség, vagy ilyesmi, arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor mi történik éppen? Félálomban vagyok? Ill. miért ilyen nehéz magamhoz térni? Mással is volt már hasonlÓ?
Szerintem ez normális, legalábbis velem is szokott lenni, de engem nem zavar, szeretem az ilyen félálombeli-állapotot:D
19L
Ezt az állapotot alvási bénulásnak hívják, és teljesen normális, bár zavaró lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!