Fej és kézzsibbadás. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most fordult elő először. Szinte egésznap a gép elött ülök és ma elkezdett zsibbadni a fejem és szédültem, nem sokáig tartott. Pár másodpercig. Csak félek, hogy ez egyre rosszabb lesz. De a jobb kezem már kb. 1 éve zsibbad.Mi ez??2010. jún. 27. 23:51
1/3 anonim válasza:
Nekem gyakran szokott a kezem zsibbadni. Voltunk EKG-n, ott nem volt semmi baj a szívemmel. Nekem azt mondták, hogy lehet hogy a sok gépezéstől. (Tavaly nyáron végiggépeztem 1 huzamban 12 órákat is) Mert a nyaki csigolyáimon megtapadtak az izmok, és emiatt. De mondjuk így is mindenhol ropog a gerincem, szóval kéne tornára járnom, mert így sincsenek a csigolyáim a legjobb állapotban.
Szóval szerintem menj EKG-ra, és ha nincs semmi az érrendszereddel, akkor mondanak majd mást, hogy mitől lehet.:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2010. jún. 28. 00:53
3/3 anonim válasza:
Ha az orvosi vizsgálat nem mutat ki semmilyen konkrét betegséget, akkor ilyen problémával rendszeresen kellene masszőrhöz járnod.
Gyógymasszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!