Fog meg noni a peniszem? 14-15 cm hosszú vastag meg 4.6 cm 16 eves vagyok nyaron leszek 17 meg szerintem későn erő típus vagyok alig nőttem valamit talány nőttem 12 cm kb 175 cm korul mozgok faterom 193cm
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 10:09
1/8 anonim válasza:
Reméljük, hogy fog még nőni, mert ha a végén akkora leszel mint a faterod, akkor arányosan nagyon picikének fog tűnni ez a péniszméret.
2/8 A kérdező kommentje:
Faternak 17 cm
2018. dec. 16. 10:18
3/8 anonim válasza:
Semmit nem jelent,hogy a faterodnak hány centi,a lányoknak sem ugyanakkor a mellük,mint az anyjuknak.
Teljesen átlagos hosszra a péniszed,vastagságra meg kicsivel átlag feletti,semmi jelentősége nincs annak,hogy nőni fog-e még.Egyébként nem kizárt.
4/8 anonim válasza:
Persze hogy fog. Csak naponta dörzsöld be zeller zöldjével. Az nagyon jót tesz.
5/8 A kérdező kommentje:
Meddig fejlődik egy ember? 20 éves koráig?
2018. dec. 16. 14:10
6/8 anonim válasza:
Zeller zöldjével? Ilyen hülyeséget. Természetesen csak a csípős paprikával való bedörzsölés segít valamit.
7/8 A kérdező kommentje:
Van ra esély hogy fog meg nőni?
2018. dec. 16. 20:54
8/8 A kérdező kommentje:
Ha igen kb mennyit nőhet vasgtagsag meg a hosszra?*
2018. dec. 16. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!