Volt valakinek közületek bódításos/kábításos műtétje?
Petefészekciszta miatt*
Ez nem megy ma nekem. :D
Nekem sok 10+ műtétem volt, de ebből csak egy volt ami csak helyi érzéstelenítéses. Szetcsaptam az ajtóm üvegèt ès csúnyán szétdarabolta a kezem. Hallottam mindent csak az volt a rossz hogy nem láthattam mit csinálnak mert egy kisfüggönnyel eltakarták így csak a plafont leshettem. A korábbi műtéteimnél mindnél altattak, előtte kötöttek be infúziót de gázzal altattak el.
Ugyanakkor 8 évesen már az első műtétnél azt éreztem hogy nem műtéttől féltem hanem az altatástól. Úgy èreztem sokkal nyugodtabb lennék ha hallanék mindent és láthatnám mit csinálnak velem.
Hát nemsokmit fogtam fel. Mikor utolsó műtètemnél levittek csak arra emlékszem hogy néhány szippantás után ébresztenek hogy készvagyunk és mikor vittek fel a műtőből olyan emlékeim vannak mint ha álom lett volna az hogy nézelődök az ágyról oldalra meg lesem a plafont ahogy haladunk. Ez egy vállműtét volt egy egy darabig nem lehetett volna felkelnem az ágyból de mikor felvittek akkor visszaaludtam aztán felébredtem és reflexből keltem volna fel hogy megyek a WC-re amit akkor még nem lett volna szabad főleg önerőből felkelni. Meg amire nem emlékszem de megtörtént hogy mikor megműtöttek kába voltam meg agyilag nem voltam magamnál és felhívtam anyámat a mobilomról és mindenféle sületlenséget magyaráztam neki :D.
28/F
Gyerekkoromban, asszem 4 évesen műtöttek, szájon át kapott szirup-szerű cuccal
(Azt mondta a nővér, hogy utána kapunk szörpöt, de hazudott :( )
Én nem éreztem semmi különöset, de a mellettem fekvő kislány úgy látta, hogy a falra festett Micimackó integet neki.
5 évesen orrmandula műtét
13 évesen még 1x orrmandula és rendes mandula műtét. Itt altattak
22 évesen farokcsont ciszta műtét itt csak gerincérzéstelenítettek
27 évesen sűrgőscsászár 30 évesen szintén - gerincérzéstelenítettek. A második csm 2 órás volt komplikációkkal. Mindenem összenőtt vastagbelem megtekeredve nőtt rossz helyre majdnem elhalt. Itt a lámpában láttam ahogy "kibeleznek" sokszor azt hittem, hogy a szívemet "simogatják"
31 évesen béltükrőzés altatásban gázzal
31 évesen köldöksérv műtét hálóberakás köldök rekonstrukció - altattak gázzal
32 évesen biopsziás béltükrözés - altattak gázzal
Asszem ennyi 🤔 33 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!