A kérdésem olyanoknak szánom, akik nem fogyasztanak alkoholt. Érdekelne a meggyőződésetek, hogy miért nem isztok? Korábban ittatok és most nem isztok, vagy egyáltalán nem is tettétek azt soha? Mi vezetett titeket idáig? Miért döntöttetek így?
Én 2 éve nem iszom, bár előtte is csak hétvégente rúgtunk be az akkori barátaimmal, de már ezt sem teszem. Most 30 éves vagyok.
Mert szerintem mind a szaga, mind az íze undorító. Először és utoljára akkor ittam, amikor 11 éves véletlenül beleittam, mert egyik karácsonykor összekevertem a poharakat. Emlékszem, vagy 10 percig mostam a nyelvemről, öblögettem, fogat mostam, de nem jött ki az íze a számból...
De persze ha valami süteményben van (pl. rum), akkor attól még azt megeszem, de ezen kívül sosem iszom.
28/N
2018. dec. 20. 19:26
12/15 anonim válasza:
Én 15 évig ittam, majd átestem két hasnyálmirigy-gyulladáson, és utána elhatároztam, hogy inkább abbahagyom, mielőtt késő lesz. 2015 őszén volt ez, azóta egy korty alkoholt sem ittam.
2018. dec. 20. 20:03
13/15 A kérdező kommentje:
Hogy bírod? Nincs benned sóvárgás?
2018. dec. 21. 11:43
14/15 anonim válasza:
Sajnos úgy bírom csak ki, hogy helyette más függőségeim lettek és azokkal pótolom az alkoholt, de néha még így is szívesen meginnék 1-2 sört, viszont tudom, hogy annyinál nem állnék meg, így inkább egyáltalán nem iszom. Amúgy nyugtatót szedek azóta, mióta nem iszok, mert másképp nem bírnám ki. Ez se jobb, de sajnos "függő" személyiség vagyok és mentális betegségeim is vannak, aminek az elviseléséhez szükségem van a nyugtatóra. Tudom, hogy ez így nem túl jó, de ez van...
2018. dec. 22. 16:17
15/15 anonim válasza:
én nem szeretem alapból . 44 éves vok. nem tetszik a szaga sem meg az íze sem. szilveszterkor is a pezsgőből alig iszok azt is csak azért h ne sértsem meg vele a társaságot. simán meg vagyok pia nélkül. nem ittam sosem. nem mondom néha néha belekóstoltam egy egy korty erejéig a párom italába, de az is nagyon nagyon ritka számba megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!