Mitől lehet biztosan hányni?
Figyelt kérdés
Ittam meleg sós vizet de semmi, egyszer rámjött a hányinger de el is múlt. Mit tegyek, hogy hányjak? Ha az ujjam bedugom az nem használ, csak nyál jön és öklendezek de ezen kívül semmi. Valami tuti módszer?
Egyébként a meleg sós víznek mennyi idő után kéne hatnia?
2018. dec. 7. 20:27
1/11 anonim válasza:
Miért akarsz hányni? Sós vízet pedig ne iszogass mert amilyen béna vagy még bele is halsz
2/11 anonim válasza:
Bulimiás, mi másért akarna?... :((
Kérdező, miért akarsz meghalni?
3/11 anonim válasza:
Küldjek képet Al Bundy anyósáról a fürdőkádban? A sorozazban mindenki öklendezett tőle.
4/11 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy te ezt akarod, én pont ezt akarom elkerülni.
Ha mindenképp erre vágysz, egyél összevissza mindent és turbózd fel valami piával.
5/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy, milyen magas és hány kiló.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem fogyni akarok csak hogy betegnek latszak. 19 eves 60 kg
2018. dec. 7. 20:55
7/11 anonim válasza:
Pont elég betegnek fogsz látszani akkor is, ha nem hánysz, csak elmeséled, hogy meg akartad hánytatni magadat...
Egyébként attól, hogy hánynál egyet, miért gondolod, hogy betegnek látszanál?
8/11 anonim válasza:
Nem úgy szokott lenni, hogy aki hány, az beteg, hanem úgy, hogy aki beteg, az hány. És a hányástól meg szokott könnyebbülni a beteg, tehát direkt jobban érzi magát utána, mert végre kijön belőle az, amitől korábban rosszul érezte magát.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem hanytam es semmi bajom nem lett csak ma megy a hasam es rossz a kozerzetem.
2018. dec. 8. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!