Nagyon hanyingerem van de nem tudok hanyni. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Reggel ota faj a hasam es hanynom kell. Jon hogy ajuljak el, de mindent megprobaltam de idaig nem hanytam, suliba se mentem. Jol bevalt modszer, tipp?2018. ápr. 12. 07:09
1/5 anonim válasza:
Nyúlj le a torkodon. Én ezt szoktam, ha hányni kell akkor hányni kell.
2/5 anonim válasza:
Nem próbáltam még, de úgy hallottam, hogy a langyos-sós víz az bevalik.
3/5 anonim válasza:
Nekem az szokott ilyenkor beválni, hogy lefekszek egy fél órára, majd nagyon hirtelen felkelek. Utána mindig egyből rohanhatok a wc-hez.
4/5 A kérdező kommentje:
Ket pohar sos vizet ittam mar meg es semmi. Lenyultam a torkomon csak oklendeztem. Etolajat ettem evokanallal. Azota sem tudtam.
2018. ápr. 12. 10:16
5/5 anonim válasza:
Akkor hagyd abba feküdj le és pihend ki.
Ettől nem lesz jobb, csak még inkább hányingered lesz, de hányni nem fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!