Mit ajánlotok horkolás ellen?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon nehezen alszol el, alapból. Természetesen kettőnk közül párom alszik el előbb. Ő azonban gyakran horkol már akkor, amikor elalszik. Tudtok ajánlani valami altatót (tudom csak vényre kapható az "igazi" altató), amitől én is hamar elalszom a horkolás mellett is? Nem teákra gondoltam, hanem valami tablettára. Nem szeretném rendszeresen szedni, de néha jól esne egyből elaludni lefekvéskor.
Minden nap hajnali fél 5-kor kelek, este fél hétkor (vagy néha még később, ha túlórázni kell) érek haza. Mégis van, hogy még este 11-kor (vagy akár még később is) ébren vagyok.
Válaszaitokat előre is köszönöm
34/N
A horkolás rettentően káros hosszú távon, ezért én inkább a párodat vizsgáltatnám ki. Jót tenne mindkettőtöknek.
Ilyen erős altató vény nélkül biztosan nem kapható. Kipróbálhatod az ilyen-olyan nyugtató kapszulákat, ártani biztosan nem fognak.
Addig is: külön alvás.
Csodákra képes.
Köszönöm a tanácsokat. Igen, nekem is ezek jutottak az eszembe.
Fül-orr-gégészhez vagy az alvási központba még nem sikerült elküldenem, de rajta vagyok a témán.
Külön aludni nem szeretnék, amíg nem muszáj.
Altatót ez miatt nem szeretnék feliratni, ezért gondoltam, hogy ha legalább valami segíteni a könnyebb elalvásban, már jobb lenne.
De akkor inkább még jobban noszogatom a kivizsgálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!