Csontfájásra mi a jó?
Figyelt kérdés
Kalcium,magnézium,D-vitamin? Ez a 3? Vagy még tudnék valamit? Nekem hirtelen növés miatt van, és emiatt most sportolni sem tudok, legalábbis olyat nem amilyet szeretek! Csak bicikli,úszás stb. futni így nem lehet. :( Nem a gerincem, hanem a bal sarkam, se foci,se futás, nem bírom ki!2010. jún. 26. 22:31
1/2 anonim válasza:
én a térdemmel vagyok így, mondjuk átestem már egy műtéten, tünetmentes voltam, mostanába kezdett úgy fájni h néha úgy érzem meghalok ... Sportkrém, én ezt használom, kígyóméreg kivonat, és hűsít, csökkenti a fájdalmat, nem csak izom eredetűt.
Egyébként igen, a 3 vitamin amit leírtál jó erre, leginkább a kálcium.
2/2 anonim válasza:
Cink. és a vas is . többek között a vas a vérszállítást segítí de a csontnak is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!