Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Táppénzes felülvizsgálatom...

Táppénzes felülvizsgálatom lesz, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Október 9.óta vagyok táppénzen.Vállficam,és mivel 4.volt gyógytorna van kiírva.November 5.ig volt rögzítve vállam.10gyógytorna volt,de mivel még kicsit letapadva s mozgás még nem olyan(nem teljes 170fokos),még 10lesz.Ez alatt lehetek táppénzen,vagy beleköt felülvizsgáló?Olyan munkám sokat kell pörögni(könnyű fizikai munka)ill ott is lesz üzemorvos szerintem így nem is engedne dolgozni.30napon túl kötelező oda is menni.A felülvizsgálatot háziorvos akarja,ha jól tudom ez is valahol kötelező hosszabb táppénznél.Doktor mit néz?Leleteket vigyem?Aki volt hasonlón sokat segítene leírná menetét.

2018. nov. 30. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Megvizsgálnak és elolvassák a papírokat.

2018. nov. 30. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.Nem volt még ilyenem(bár 4.ficam,de eddig nem írtak ki gyógytornát nem tartott ilyen sokáig)Azt tudom nézik együttműködést,de az megvan mikor kértem időpontot gyógytornára heti 2öt adtak,szólt háziorvos menjek vissza heti 3legyen s el is intéztem.ill mindegyikre el is mentem normálisan.Nálunk jó ha üzemorvosnak viszel igazolást végezhetsz álló s ülőmunkát,de szerintem amíg gyógytorna meg leleten rajta nem 100százalékos nem engedné.tehát ez csak 1rutinvizsgálat,Azt olvastam kötelező ha valaki sokáig van táppénzen háziorvos elrendeli.Kivéve ha persze jóval komolyabb a baj.Még féltem vállam,viszont lehet megerősödik annyira nem kell műteni,szóba került 1 vállstabilizációs műtét s többet nem ugrana ki könnyen.Akkor viszem leleteim is.
2018. nov. 30. 21:35
 3/4 anonim válasza:
10%
Nincs menekves. Mr. Noseberg hetfon mar var...
2018. nov. 30. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Értelmes véleményeket várok még továbbra is.Köszönöm!
2018. dec. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!