Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kamuzzak az orvosnak,...

Mit kamuzzak az orvosnak, hogy kiirjon? Vagy mondjam meg az igazat, hogy pihenni akarok kicsit? (amúgy dogarol lognekxd)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a nagy helyzet, hogy ma három dogat írnék, az egyikből bukás szélén állok. Én tényleg tanultam lelkiismeretesen olyan fél egyig, aztán bealudtam.

Már nemrég történt egy ugyanilyen, akkor egy napot hiányoztam, szülővel, csak, hogy ne írjak(jól le voltam cseszve) De ez másodjára elég feltűnő mar, hogy véletlen pont csak azon az egy napon nem megyek. Szóval jó lenne ha az orvos kiirna 1-2 vagy akár 3 napra.

Arra gondoltam, hogy azt mondom, hogy tegnap este hánytam, hoemelkedesem volt és rosszul vagyok. Ez így okés? Vagy inkább mondjam azt, hogy megy a hasam és tegnap hánytam? Azt olvastam, hogy azt lehet látni, hogy hanytam-e előző nap ,ha megnézi a torkom. Ez igaz?

Vagy mondjam simán azt, hogy kellene egy kis pihenés már? Igazából ez előtt olyan 2 éve voltam orvosnál, mikor nagyon beteg voltam, viszont most tényleg nincs más megoldás. Két noci van, az egyik jó fej, az biztos, a másik szigorúnak néz ki, de az sem annyira az szerintem.

Szóval? Melyik legyen szerintetek?

2018. nov. 28. 04:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én azt mondom neked,az igazat mond a dokinak .

Ő tudja majd mit kell írni,mi a távol maradás oka .

De ha rájön a doki,hogy hazudsz,elküld olyan vizsgálatokra,hogy azt bánni fogod hogy megjelentél nála .

Az élted unod meg az SzTK ban .

A beutalón ott fog szerepelni miért küldött vizsgálatra .

2018. nov. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!