Mitől lehetséges? Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Már pár napja érzem hogy fajdogal a mellkasom, elsőnek arra tippeltem hogy biztos elalszom mert ha megnyomtam egy picit erősebben akkor éreztem hogy fáj, aztán most hogy pakoltam hirtelen egy nagyot bele nyilalt és most azóta fájdogál egy kicsit. Voltam már régebben kardiológusnál ugyan ezzel a bajjal, nem mondott nagyon semmit. Nem is tapasztalt komoly bajt pedig ultrahang ekg mindent csinaltunk. Kaptam gyógyszert is ( concor plus 5mg ) 23F 105kg2018. nov. 27. 16:10
1/4 A kérdező kommentje:
Levegő vételnél is fájdogál, meg ha rosszul mozdulok.
2018. nov. 27. 16:13
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy idegzsába? Barátnőm is így járt, tüsszentett fájt neki, nevetni is alig tudott, sokszor a szimpla mozdulatoknál is beszúrt neki.
Én háziorvoshoz mennék, aztán ő majd tovább küld a megfelelő helyekre.
3/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges, nem tudom. Ha rosszul fordulok vagy akármi néha elő jön és nagyon bosszantó. Rendben elmegyek hozzá.
2018. nov. 27. 16:38
4/4 A kérdező kommentje:
A mellkasom felso része pontosabban a szegycsont teteje ahol érzem
2018. nov. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!